Inschrijven Sponsorleerplek jaaropleiding

Voor de sponsorleerplek zijn we op zoek naar gedreven doeners die het vak van tassen maken willen leren. Als jij al zelfstandig tassen hebt gemaakt of ander werk op het gebied van vormgeving hebt gecreëerd, en je wilt nu de stap zetten naar het beheersen van het ambacht van tassen maken, dan is deze plek iets voor jou.

Ambitie:

Om in aanmerking te komen, stuur je een e-mail naar Charlotte@hetLeerLokaaL.nl. Hierin beschrijf je jouw motivatie en ambitie op het gebied van tassen maken. Leg uit waarom jij denkt dat je geschikt bent voor deze sponsorleerplek.

Vaardigheden:

Om je vaardigheden te demonstreren, voeg je foto’s toe in de bijlage die kenmerkend zijn voor jouw ontwikkeling op het gebied van tassen maken of ander creatief werk. . Laat zien welk werk je hebt verricht en hoe je je hebt ontwikkeld op dit gebied.

Belangrijke opmerking:

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van de sponsorleerplek afhankelijk is van het doorgaan van de jaaropleiding. In het geval dat er onvoldoende deelnemers zijn en de jaaropleiding wordt verplaatst naar een volgende periode, zal de sponsorleerplek ook worden doorgeschoven naar die volgende jaaropleiding. We streven ernaar om een inspirerende en leerzame ervaring te bieden, en dit vereist voldoende deelnemers om het programma succesvol te laten verlopen. Wees dus voorbereid op deze mogelijkheid en blijf op de hoogte van eventuele updates over de jaaropleiding.