Digitaal tassen ontwerpen met Illustrator (vervolg)

Heb jij de Basiscursus Adobe Illustrator voor tassen gevolgd? Of maak je al platte tekeningen van kleding en of tassen in Illustrator? Je wilt je vaardigheden uitbreiden om je tempo te verhogen, om tassen van diverse hoeken leren tekenen en of ook om dieper in te gaan op details van tassen tekenen? Dan is dit dé cursus voor jou. Wij gaan onder andere in op het ruimtelijk tekenen van tassen. We gaan moeilijkere onderdelen van tassen tekenen. En ook besteden wij aandacht aan het maken en plaatsen van logo’s. Wij gaan dieper in op het maken van texturen zoals leer. Daarvoor stappen wij kort over naar Photoshop. Voor deze korte zijstap naar Photoshop heb je géén Photoshop ervaring nodig. Dit ga je allemaal leren in deze vervolgcursus ontwikkeld en  aangeboden door Designersupport van Onno Rijpstra in het LeerLokaaL

Voor meer informatie over de cursus kijk je op de site van Designersupport

Net als de Basiscursus Illustrator voor tassen bestaat ook deze cursus uit 15 lesuren, verdeeld over drie lesdagen. Kijk hieronder voor de beschikbare lesdagen.

Kosten: €945,- (vrij van BTW), inclusief koffie en thee.

Vereisten voor basiscursus: Basiservaring met Windows of Apple OSX is noodzakelijk. Dit is de vervolgcursus van de Basiscursus voor tassen. Je kan deze cursus volgen zonder de Basiscursus Illustrator voor tassen te hebben gevolgd, maar dan is het van belang dat je écht al langere tijd meerdere dagen per week in Adobe Illustrator werkt. Volg anders éérst de Basiscursus Illustrator voor tassen

Inbegrepen bij de cursus

  • Een jaar toegang tot: Online lessen, Professioneel Adobe advies en Remote Quick Support (hulp of afstand)
  • Licentie voor het leven: op Stiksel bibliotheken, Illustrator handelingen (geautomatiseerde handelingen), stijlbibliotheek en gratis fournituren en waslabel bibliotheken.

Niet inbegrepen bij de cursus 

Licentie op de Illustrator software, kosten ongeveer € 27 per maand. Laptop. Het is ideaal is om je eigen laptop mee te nemen eventueel kan in overlegeen oefen laptop gebruikt worden. (beperkt beschikbaar).

Beschikbare Startdata

Digitaal tas ontwerpen Zaterdag (25-05-2024, 08-06-2024, 22-06-24) – van 09.30 – 14.30

Digitaal tas ontwerpen Donderdag, vrijdag en zaterdag  (29-08-2024, 30-08-2024, 31-08-2024)  van  09.30 – 14.30

Inschrijven

De inschrijving en facturering van deze cursus wordt verzorgd door Designer Support