Harmonica soufflé

De harmonica souffle is een verwijzing naar het muziekinstrument ‘de trekharmonica’ zoals vaak gebruikt in kermismuziek en door straatmuzikanten. Samengevouwen zeer compact maar uitgetrokken levert het een zee aan ruimte op. De harmonica- of vouw souffle is in principe een tas met meerdere losse compartimenten aan elkaar gestikt. Bij een dubbele vouwsoufflé ontstaan drie verschillende compartimenten. Voor meer uitdaging kan je ook nog extra ritsvakken toevoegen.

In deze cursus leer je hoe je de vouwsoufflés samenvoegt en afwerkt. Je leert hoe een ritsvak geplaats wordt tussen de souffles.

Technieken die aan bod komen: omboeken, verstevigen, kantlakken, schalmen. Losse voering inhangen met voeringsoufflé

Deze cursus bestaat uit 20 of 21 uur die onderverdeeld zijn in 3 bijeenkomsten van 7 uur of 5 bijeenkomsten van 4 uur op vrijdag of zaterdag. Check hiervoor de beschikbare data hieronder.

Combideal : Wil je meer dan alleen de Harmonica soufflé volgen en verzekerd zijn dat je 3 vervolgmodules  achter elkaar kunt volgen op dezelfde dag dan is de Combideal gevorderden een goede optie. Bovendien bespaar je €154, want de Combideal is goedkoper en 3 uur langer dan het totaal aantal uren van de 3 losse modules. Kijk in het hoofdmenu Combideal Gevorderden voor meer informatie.

  • Kosten: €398,- (vrij van BTW), inclusief koffie en thee
  • Vereisten voor deze cursus: minimaal drie modules bij het LeerLokaaL waaronder in ieder geval: Basismodule, Keersoufflé en Zadeltas of de nodige ervaring elders hebben opgedaan. Graag dan even contact opnemen met Charlotte Evers, charlotte@hetleerlokaal.nl
  • Na deze cursus: kun je doorgaan met Doorlopend soufflé, Beugeltas, Aangestikte bies of Kanaalbeugel ( mits niet gevolgd) of met de Rits rondom, Koffers of Klein lederwaren.

Beschikbare startdata:

Kijk hier voor een overzicht van alle geplande cursussen