Masterclass

Na de jaaropleiding bij het LeerLokaaL kan je alles zelf: ontwerpen, patronen maken, tassen maken en verkopen. Maar of je dat ook wilt, dat is een tweede. Daarom biedt Het LeerLokaaL de cursus Masterclass aan. In deze Masterclass zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt je eigen tas-ontwerp inbrengen en word je in een groep van maximaal 9 personen begeleid met de uitvoering van dit ontwerp. Je kunt hierbij denken aan het productie-klaar maken van een tas,  het helpen met uitwerken van specifieke ontwerpen of je hebt een afbeelding van een tas die je graag zou willen leren maken. Ook is het mogelijk om eerder gevolgde technieken nog een keer te herhalen een verder uit te diepen. Vooraf kun je aangeven wat je graag behandeld zou willen zien en zo wordt het dus een ‘individuele’ groepsles Door de mix en variatie aan tassen die in een groep gemaakt worden doe je veel inspiratie op en breid je je kennis en vaardigheid verder uit.Deze module staat open voor studenten die de jaaropleiding hebben voltooid of cursisten die minstens vijf tot zes losse modules hebben gevolgd.

Deze cursus bestaat uit 20 ( 21 uur voor de ‘stoomcursus’) uur die onderverdeeld zijn in 5 bijeenkomsten van 4 uur op vrijdag of zaterdag. De bijeenkomsten worden, mits anders aangegeven, om de week gehouden. Daarnaast wordt de cursus ook als ‘stoomcursus’ aangeboden. In dat geval bestaat de cursus uit 3 lesdagen van 7 uur, meestal wekelijks maar dat kan ook om de week zijn. Check hiervoor de beschikbare data hieronder.

  • Kosten: €385,- (vrij van BTW), inclusief koffie en thee
  • Vereisten voor deze cursus: Voltooide jaaropleiding of minimaal 5-6 modules bij het LeerLokaaL waaronder in ieder geval : Basismodule, Keersoufflé, Zadeltas, Doorlopend soufflé, Driehoeksoufflé of de nodige ervaring elders hebben opgedaan. Graag dan even contact opnemen met Charlotte Evers, charlotte@hetleerlokaal.nl

Direct inschrijven

Schrijf je direct in voor deze cursus/workshop door op onderstaande button te klikken.

Direct inschrijven

Beschikbare startdata:

  • Masterclass Zaterdag (18-09-2021, 25-09-2021, 02-10-2021) 10:00 - 17:00 uur

Kijk hier voor een overzicht van alle geplande cursussen