het LeerLokaaL

Het leerlokaal is een atelier voor leerbewerking bedoeld om mensen met een interesse in mode, design en in het bijzonder leerbewerking samen te brengen. We zijn gevestigd in een historisch en monumentaal pand in de dynamische Arnhemse wijk, het spijkerkwartier.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet Leerlokaal biedt  een opleiding tassenmaken  aan in deelmodules maar ook als jaaropleiding. De opleiding in deelmodules bestaat uit 10 losse modules van gemiddeld 20 uur. Van basismodule (voor absolute beginners) tot gevorderd. Je kunt ook kiezen voor  de intensievere jaaropleiding waar je elke week een dag met je passie bezig kunt zijn en sneller in staat bent om je eigen label te starten. Ook zijn er workshops voor onderdelen of het maken van andere lederen accessoires zoals riemen, etuis en dergelijke.

Ook kan je er professionele werkruimte inclusief machines huren.  Het LeerLokaal is bedoeld voor zowel professionals (in wording) als ‘tassionistas’. Kijk voor actuele informatie en overige berichtgeving op de pagina nieuws

Het Leerlokaal is een initiatief van Charlotte Evers/ EEF Bags & Accessories