Ed Evers

de596a42-311e-45f5-b0f4-d6b26c1e56ebHet verwerken en toepassen van allerlei leersoorten heeft mij geïnspireerd bij het werken als modelleur in zowel lederwaren en schoenen. Naast het creatieve heb ik ook veel ervaring met het productie technisch klaar maken van de modellen.

Het Leerlokaal biedt mij een prachtig platform waar ik met veel plezier mijn kennis mag over brengen aan enthousiaste mensen die naar hun eigen idee een tas willen ontwerpen en maken.

Het ontwerpen van lederwaren heb ik geleerd in het bedrijf van mijn vader, Gebr. Evers Lederwaren te Arnhem, Bekend om zijn de stadstassen en lichttassen. Om me verder te ontwikkelen ben ik gaan werken bij Boeije Aktemappen en klein lederwaren en Marsman Fashion luxe damestassen. Na een aantal jaren als zelfstandig modelleur actief te zijn geweest raakte ik gefascineerd in het ontwerpen en verkopen van schoenen.

Zo heb ik de bekende BigHorn clogs en sandalen mee mogen ontwikkelen. Met als resultaat een prachtig Nederlands product met export naar Frankrijk, België, Italië en Duitsland.

Kortom het ontwerpen van tassen en schoenen is een prachtig vak met veel mogelijkheden.

Welkom bij het Leerlokaal