Yvonne Schmeink

De spil van onze winkel en webshop. Trouwe steun en toeverlaat. Mensen die regelmatig in onze fourniturenshop winkelen of via de webshop bestellen hebben direct contact met Yvonne Schmeink.

Yvonne heeft de MTS Mode en Kleding in Utrecht gevolgd en daarna in verschillende omgevingen haar talenten ontplooid. Hiervoor was Yvonne de motor van een internetbedrijf in de sieraden-branche. Waarbij de combinatie van organisatie en creativiteit haar kracht en energiebron zijn.

“Vanaf het begin dat ik werk bij het LeerLokaaL voel ik me er thuis, vooral de contacten met de docenten en de cursisten inspireren mij enorm.  Binnen het LeerLokaaL houd  ik me vooral bezig met de verkoop van fournituren in de winkel en via de webshop. Naast het werken bij het LeerLokaaL vind ik het leuk om ook zelf tassen, riemen, en armbanden te  maken. Daarom heb ik al een aantal modules en workshops gevolgd. En daar komen er nog wel een paar bij. Ik hoop je graag een keer te ontmoeten tijdens een cursus of in ieder geval in de winkel van het Leerlokaal.”

Aldus Yvonne zelf. En dat we blij met haar zijn dat zal je begrijpen.