Inschrijven

Jaaropleiding tassen maken

De jaaropleiding omvat een totaalpakket, van praktijk én theorie, waar in 50 wekelijks lesdagen,  naast de verschillende technieken onder andere ook aspecten als materiaalkennis, design en het op de markt zetten van een collectie aan bod komen. Om een optimale begeleiding te kunnen garanderen zullen de groepen niet groter zijn dan negen studenten. De opleiding omvat in totaal  50 lesweken verspreid over 14 tot 15 maanden (afhankelijk van vakantiespreiding en aanvangsdatum).

De opleiding word afgesloten met een eindwerkstuk. Bij gebleken inzet en vaardigheid wordt een diploma uitgereikt.

Bij de opleiding is een basis gereedschapset inbegrepen. Ook krijgt de cursist 10% korting bij aanschaf van urenkaarten voor het vrije werken in het LeerLokaaL.

Direct inschrijven

[booked-calendar calendar=37]

Cursussen

Wil je van tassen maken en leer bewerken je vak maken. Maar heb je geen zin om je voor een langere tijd vast te leggen. Dan ben je bij het LeerLokaaL aan het goede adres. Wij bieden zowel een intensieve jaaropleiding aan als een meer flexibele deeltijdopleiding verdeeld in modules.

Direct inschrijven

[booked-calendar calendar=19]

Workshops

Het Leerlokaal verzorgt allerlei workshops speciaal voor uw bedrijf, vrijgezellenfeest, babyshower, familiedag, verjaardag, vriendinnenuitje of zomaar een creatief uitje. Voorkennis of ervaring is handig maar niet vereist.

  1. Workshop tas maken.
  2. Workshop accessoires maken: toilettas, agenda of een riem.
  3. Workshop ambachtelijk leerbewerken: kennismaken met technieken uit het verleden. Zoals leervervormen,vlechten, stempelen en met de hand naaien.
  4. Workshop leerherkennen.
  5. Workshop beugel portemonnee.
  6. Workshop Sneakers in one Day
  7. Workshop Mocassins maken

De workshops hebben een gemiddelde duur van 4-5 uur en zijn inclusief koffie,thee en lunch. Voor groepen is catering mogelijk. Minimaal 6 deelnemers per workshop. Aanvang afhankelijk van inschrijving.

Direct inschrijven

[booked-calendar calendar=18]