Verhuur van werkruimte voor leerbewerking

Het LeerLokaaL biedt aan studenten en professionals de mogelijkheid om gebruik te maken van ons volledig geoutilleerde leerbewerkingsatelier. Het atelier is onder andere uitgerust met een meer dan volledige set van professionele apparatuur.

Bij het huren van de werkruimtes is koffie en thee inbegrepen. Materialen zoals garen, tape, karton, papier en dergelijke moeten zelf meegenomen of gekocht worden in Het LeerLokaaL. Ook kunnen tegen aantrekkelijke tarieven leer en fournituren gekocht worden. Om met de machines te kunnen werken is basisvaardigheid in het werken met leerbewerkingsmachines vereist. Daarom kun je alleen gebruik maken van de werkruimte na eerst de Basismodule én vervolgmodule 1  Keersoufflé te hebben afgerond. Heb je elders je opleiding gevolgd of kun je je vaardigheden aantonen dan beoordeelt het LeerLokaaL of die kennis en ervaring voldoende is om in aanmerking te komen voor vrij werken.

Je koopt in onze shop een 10 urenkaart voor €75,- die één  jaar geldig is na aanschaf. elk gewerkt uur wordt hiervan afgeschreven.

Ook moet je je vooraf inschrijven, waardoor je in ieder geval van een plaats verzekerd bent.  Daarvoor kun je bellen (026 4424579), langskomen of mailen (info@hetleerlokaal.nl) om in te tekenen op de werklijst.

Voor tijden klik hier.