Sneaker weekend

Wil je helemaal los gaan met het bedenken en maken van je eigen sneakers dan is éen dag niet genoeg. Speciaal daarvoor organiseren we regelmatig een Sneaker Weekend. Ruim de tijd om variaties te bedenken en voor het maken van je eigen sneakers. In deze workshop kan -in tegenstelling tot de 1-daagse workshop- ook met de machines gestikt worden voor diegenen die al eerdere cursussen bij ons gedaan hebben. Hiermee creëer je nog meer mogelijkheden en krijgen je sneakers een nóg professionelere look!

Twee inspirerende dagen, twee verzorgde lunches en een paar mooie sneakers aan je voeten als je naar huis gaat. Geef je snel op want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

  • Kosten: € 360,- incl. BTW. Koffie en thee inbegrepen. Inclusief materiaal voor 1 paar sneakers.
  • Vereisten: in principe geen, maar stikervaring ( professionele machines) is wel aanbevolen om tot andere ontwerpen te kunnen komen.
  • Tijd: van 10.00 tot 16.00.
  • Dag: op vrijdag/zaterdag of zaterdag/zondag. Kijk voor de beschikbare data hieronder. Of als je met een groep ( min 4-5 pers) wilt komen op een andere datum stuur dan een mail naar: interesse@hetleerlokaal.nl

Schrijf je direct in voor deze cursus/workshop door op onderstaande button te klikken.

Kijk hier voor een overzicht van alle geplande cursussen