Sneakers in 1 Dag

Wil je sneakers die niemand in de kast heeft staan en wil je je eigen sneakers maken of voor je babies, kinderen of kleinkinderen ? Dan is dit de workshop voor jou!  In één dag ontwerp en maak je een uniek paar. Onder leiding van een docent personaliseer je de basis patronen en snijdt ze vervolgens uit het leer dat je zelf hebt uitgezocht. Daarna stik je handmatig de bovendelen aan de zool met als resultaat een paar uniek en professioneel uitziende sneakers die ook nog eens heel comfortabel zitten! Als je de smaak te pakken hebt kun je thuis alle ontwerpen die je gegarandeerd krijgt als je bezig bent omzetten in nieuwe exemplaren, omdat alles met de hand gedaan wordt en je alleen zolen, naald en (wax) draad nodig hebt.

Bij de prijs van deze workshop is materiaal voor een paar sneakers inbegrepen. Mocht je ander materiaal willen of naderhand thuis meer meer paar willen maken dan kan dat ter plekke aangeschaft worden. Check hiervoor de beschikbare data hieronder.

  • Kosten: € 198,- incl. BTW. Koffie, thee inbegrepen. Inclusief materiaal voor 1 paar sneakers.
  • Vereisten: geen
  • Tijd: van 10.00 tot 17.00.
  • Dag:  vrijdag of zaterdag. Kijk voor de beschikbare data hieronder. Of als je met een groep ( min 4-5 pers) wilt komen op een andere datum stuur dan een mail naar: interesse@hetleerlokaal.nl

Schrijf je direct in voor deze cursus/workshop door op onderstaande button te klikken.

Beschikbare startdata:

Kijk hier voor een overzicht van alle geplande cursussen