Tas maken

Wil je eerst proeven hoe het is om met leer te werken en daarbij je eigen leren tas te maken dan is deze 1-daagse workshop Tas maken wat voor jou.  In deze workshop kun je op basis van een kant en klaar patroon je eigen tas maken. Hierbij is het mogelijk om dingen aan te passen zoals de lengte en soort van de draagriem, eventuele (extra) zakken of vakken te plaatsen en naar eigen inzicht applicaties aan te brengen.

Na de kennismaking met de docent en de overige cursisten ga je de stappen doornemen van het maken van je tas. Belangrijk is het uitzoeken van het geschikte leer en fournituren zodat je de tas helemaal eigen kunt maken. Onder begeleiding stik je alles in elkaar met als resultaat je eigen tas op A4 formaat! Leuk detail is dat de tas op 2 manieren te dragen is. Keer hem binnenste buiten en je hebt een totaal andere look.

Bij een workshop tas maken gaat het er natuurlijk om dat je al dan niet met vriend, vriendin of  familie gezellig en creatief bezig bent. Maar het is ook een uitgelezen manier om te ervaren of het werken met leer en leermachines iets voor je is. En als het bevalt dan kun je je direct inschrijven voor de Basismodule of misschien wel de Jaaropleiding.

  • Kosten: € 185,- incl. BTW. Koffie en thee inbegrepen.
  • Vereisten: geen
  • Tijd: van 10.00 tot 16.00.
  • Dag: Op zaterdag. Kijk voor de beschikbare data hieronder. Of als je met een groep ( min 4-5 pers) wilt komen op een andere datum stuur dan een mail naar: interesse@hetleerlokaal.nl

Schrijf je direct in voor deze cursus/workshop door op onderstaande button te klikken.

Beschikbare startdata:

Kijk hier voor een overzicht van alle geplande cursussen